Spreke Maria er tilbake i Oslo!

Oslo

05/12 2019 16:50

Hei gutter! Spreke Maria er tilbake i !

Jeg er en søt og blid 23 år gammel 100% jente som søker etter en initiativrik mann som vet hva han vil ha. Jeg liker alt fra hyggelig mykt til å bli lett dominert ;)

Jeg er 163 cm høy, 58 kg, ansiktspen og med en atletisk slank kropp. Mine pupper er en myk håndfull med søte rosa brystvorter, og jeg har en rund og deilig rumpe. Jeg trener mye og er i god form, noe som tar seg godt ut både med og uten klær. Jeg hverken røyker eller snuser, og har en helt naturlig kropp uten silikon eller annet. Jeg har blondt skulderlangt hår og mørkeblå øyne. Jeg kan virke litt uskyldig, men jeg har et frekt indre og elsker å kose og å bli lekt med. Jeg liker alle posisjoner, elsker å bli tatt bakfra, og jeg liker å både gi og ta imot . Jeg får høre jeg suger som en drøm, og jeg har en deilig stram mus som du ikke kommer til å glemme! Jeg er en typisk søt "girl next door" og liker godt og å bruke litt tid på et treff. Jeg er gjerne med på arrangementer eller middager, jeg er en smart, sosial og dannet jente.


Jeg kysser ikke om ikke jeg føler vi har god kjemi. All foregår med kondom for din sikkerhet og min, du må gjerne ta med egne hvis du har noen spesielle du liker.

Priser
1 time – 2500,-
2 timer – 4500,-
Utover dette til egen avtale.

Kun outcalls, Jeg holder til i Oslo.

Hvis dette høres interessant ut kan du sende mail til fitmaria93@gmail.com
OBS! Jeg svarer kun de som skriver litt utfyllende om seg selv og hva de ønsker ut av et treff. Legg gjerne ved et bilde. Jeg svarer oftest samme dag, men kan som regel ikke avtale for samme kveld.

Bilder

FitMaria93

Profil opprettet: 06/03 2017

Tilbyr eskorte

fitmaria93@gmail.com